Follow Bluebird Media AB

MediaMarkt Sverige väljer Bluebird Media

Press release   •   Sep 25, 2019 08:00 CEST

Bluebird Medias grundare och partners fr.v.: Patrik Segersven, Head of SEM & Analytics, Magnus Dahlquist, VD, och Henry Mäkelä, Head of Social & Display

MediaMarkt är en av Europas ledande återförsäljare av hemelektronik med sitt unika sortiment av märkesvaror till låga priser, breda tjänsteutbud och kompetenta personal. På svenska marknaden har bolaget totalt 28 varuhus samt en e-handel. I september ingick MediaMarkt Sverige partnerskap med Bluebird Media för att öka den digitala närvaron ytterligare.

– Efter en gedigen pitchprocess där vi har utvärderat ett flertal byråer föll valet på Bluebird. Vi uppskattar Bluebirds driv och engagemang och ser fram emot att tillsammans med byrån ta vårt arbete med sökordsmarknadsföring till nästa nivå, öka effektiviteten av våra medieinvesteringar och skapa fortsatt mycket stark tillväxt online, säger Mia Lund Hanusek, Marketing Director MediaMarkt Sverige.

– Det ska bli otroligt spännande - och ärofyllt - att få arbeta med en så pass framstående omni-channel-aktör som MediaMarkt. Att vinna förtroendet hos en aktör som MediaMarkt ser vi som ett kvitto på att Bluebirds positionering som en av de främsta performance-byråerna på marknaden blir starkare för varje dag. Tillsammans med det mycket kompetenta teamet hos uppdragsgivaren så ser vi fram emot att växa affären till nya höjder, säger Magnus Dahlquist, VD och partner på Bluebird Media.

Bluebird - som fortsatt att växa kraftigt under 2019 - har förutom MediaMarkt inlett en rad nya samarbeten med framstående varumärken den senaste tiden. Under 2019 har byrån dessutom rekryterat fem nya talanger till teamet och har ytterligare tre på väg in. Vilka andra varumärken som anslutit till kundportföljen, och vilka de tre talangerna på väg in är avslöjas under hösten. 

Om Bluebird Media

Bluebird Media är en performance-marknadsföringsbyrå med fokus på digitala och lukrativa helhetslösningar. Sedan start i början av 2018 har byrån breddat sitt utbud tack vare rekryteringar av såväl strateger som specialister och har sedan start vuxit till 16 anställda. Våren 2019 nominerades Bluebird i European Search Awards, branschens mest prestigefyllda tävling, inom de två kategorierna “Best Small PPC Agency” och “Best Use of Social Media in Search”.

Attached Files

PDF document